Hoe gaat het nou ECHT met je?

Door mijn ruim 20 jaar ervaring als kapper ben ik mij gaan interesseren in de mindset en het bijbehorende welzijn van de mens. Doe daar een dosis hormonale verstoring tijdens mijn zwangerschappen bovenop en ineens wist ik het...

Ik ga mijzelf eens verdiepen in HORMONEN en alles wat daarbij hoort !

Als coach maar vóóral in het kappersvak, hoor ik vele verhalen en situaties van allerlei mensen.
Mensen leven hun leven en doen maar 'gewoon' wat ze moeten doen..
Moeten?

…Klagen, huilen, eten, noem het maar op. Herken je dat? Soms zitten we letterlijk met onze handen in ons haar. We willen iets veranderen maar wat dan? En waarom voel ik mijzelf zo rot?

Op zulke momenten kun je misschien juist wel een SPIEGEL gebruiken...

 

Sinds enige tijd ben ik mij bewust van nog een eigenschap van mijzelf. Het komt namelijk steeds vaker voor dat ik mensen weet te raken op stukken in hun leven waar aandacht aan gegeven mag worden. Toevallig?

Er volgt een gesprek... vaak een mooi onverwachts diepgaand gesprek! Niet iedereen is een prater maar bij mij lijkt het wel heel gemakkelijk te gaan!  

Ik zie dit als een extra talent wat duidelijk zijn rol gaat spelen om mensen verder te helpen in hun leven.  Steeds vaker gaan mensen met een tevreden en dankbaar gevoel de stoel uit. Ze vertellen mij inzichten gekregen te hebben om een volgende stap' te zetten in hun leven. Intuïtief lijk ik dus aan te voelen wat iemand 'nodig' heeft..

Waardevol, soms voelt het gewoon magisch.

Verder zijn het ook vaak lichamelijke ongemakken waar vooral veel vrouwen mee te maken hebben. Veelal zijn deze cyclus gerelateerd. Wat ik ook vaak hoor zijn de  problemen rondom de opvoeding van de kindjes, veelal in gedrag en/of welzijn. De ervaring heeft geleerd dat soms een kleine aanpassing al voor groot resultaat kan zorgen. Hoe mooi is dát, ik kan jou dus richting geven in jouw problematiek terwijl jij op een stoel zit... (en ik jou misschien wel aan het knippen ben) 

 

Herken jij jezelf in onderstaande?

 • Niet wetende hoe nu verder... je loopt vast.
 • Reflectie nodig om dieper tot jezelf te kunnen komen.
 • Beu om zo weinig energie te hebben en helemaal klaar met die (maandelijkse) hoofdpijn en/of acné? Of opgezette buik?
 • Misschien heb je altijd maar honger en zou je gewoon wel eens heerlijk (door) willen slapen? 
  Of kan jouw libibo wel een oppepper gebruiken?
 • Is het voor jou ook zo'n belasting als de kindjes niet lekker in hun vel zitten? Zit jij soms óók letterlijk met je handen in je haar?

We kunnen het er eens over hebben...

 

Neem gerust contact met mij op voor:

 • Een consult  fysiek of online.
  We bespreken jouw klachten en vullen een uitgebreide anamnese in. Hierop baseer ik de hormoonanalyse waarna ik jou alvast tips meegeef om alvast mee aan de slag te gaan. Nadien krijg je een verslag toegezonden met richtlijnen en advies.
 • Een chat of telefoongesprek waarin jij jouw verhaal kwijt kunt en je tips krijgt om mee verder te kunnen.
 • De EMB test. Dit is een bloedtest waarvoor slechts 1 druppeltje bloed nodig is. Het geeft een beeld van de nodige aandachtspunten in jouw lichaam.